OGLAŠEVANJE

Ustka (Poljska)

Ustka - COLUMBUS

#panorama
Prenos v živo na januar 8, 2017
ogledi

Opis

Če mislite, da je Ustka enaka... praznini, se močno motite. Če dodamo, da imamo v mislih poletno sezono, ne gre niti za napako, temveč za kamelo. Ustka je čudovito pristaniško mesto, ki je tudi zdravilišče. To ne pomeni, da lahko tu srečate le starejše ljudi. Nič bolj zavajajočega. Skozi našo kamero si oglejte bližnje sprehajališče, po katerem se sprehajajo mlada, zagorela telesa. Tudi na plaži v bližini lahko izbirate med različnimi možnostmi ..

Gostilna COLUMBUS je edini takšen klimatski lokal v samem središču Ustke, tik ob svetilniku.
To je restavracija s širokim izborom svežih baltskih rib ter poljsko in evropsko kuhinjo. Vsak bo našel nekaj zase, začenši z različnimi prigrizki, ki so odlična spremljava k pivu, prek izbora rib, morskih sadežev, solat in juh, pa vse do izjemnih glavnih jedi.

Glasba v ozadju je vedno prijetna za uho - ob izbranih dnevih jo predvajajo v živo, za okni pa je edinstven razgled - neposredno na čudovito promenado, kar zagotavlja, da se gostje počutijo prijetno, se lahko sprostijo in se za trenutek pozabavajo.

Vabimo vas na kulinarično popotovanje in obisk različnih kotičkov okusov in vonjav. Upamo, da vam bo čas, preživet v naši restavraciji, ostal v prijetnih in nepozabnih spominih.

www.columbus.ustka.pl

Vreme
clear sky

22°C

USTKA

Zemljevidi
OGLAŠEVANJE
0 Komentarji

Prijava se pridružite razpravi

OGLAŠEVANJE

Klepet

OGLAŠEVANJE
Pošiljanje sporočil samo prijavljenim